Alt er helt topp (nesten)

Alt er helt topp (nesten) - Liz Pichon | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liz Pichon
DIMENSJON
3,25 MB
FILNAVN
Alt er helt topp (nesten).pdf
ISBN
9577949169401

BESKRIVELSE

Her er den tredje boken i serien om lurifaksen Tom Gates. Hilsen fra Tom: Jeg er tilbake på skolen, men det er ikke så ille. Vi skal ta med Hauk på hundeutstilling, det skal være disco, og snart har jeg bursdag! Dette kommer til å bli HELT TOPP! Særlig fordi søsteren min Delia ikke skal være med på noe av det. Det er bare ett lite problem angående bursdagen min. Bestemor har sagt hun skal bake ... hjelpes! ...

Vi skal ta med Hauk på hundeutstilling, det skal være disco på skolen og snart har jeg bursdag! Dette kommer til å bli HELT TOPP! Vår pris 149,-. Tredje bok i serien om rampegutten Tom Gates! Jeg er tilbake på skolen, men det er ikke så ille.

Vi skal ta med Hauk på hundeutstilling, det skal være disco, og snart har jeg bursdag! Kjøp Alt er helt topp (nesten) fra Norske serier Hilsen fra Tom: Jeg er tilbake på skolen, men det er ikke så ille. Vi skal ta med Hauk på hundeutstilling, det skal være disco, og snart har jeg bursdag! Dette kommer til å bli HELT TOPP! Særlig fordi søsteren min Delia ikke skal være med på noe av det. Alt er helt topp (nesten) Liz Pichon; Liz Pichon (Illustratør) ; Kirsti Vogt (Oversetter) Serie: Tom Gates 3.

RELATERTE BØKER