Teppefall i Treholtsaken

Teppefall i Treholtsaken - Stein Vale | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Vale
DIMENSJON
12,32 MB
FILNAVN
Teppefall i Treholtsaken.pdf
ISBN
6878810842260

BESKRIVELSE

Den 15. desember 2008 avgjorde gjenopptakelseskommisjonen at Treholt-saken ikke skulle åpnes. Dermed ble punktum satt 24 år etter at Arne Treholt ble arrestert på Fornebu i Oslo. Denne boken gir en samlet fremstilling av norgeshistoriens største spionsak. Som tidligere nestsjef i PST og gjennom arbeidet med tilsvaret har Stein Vale en unik posisjon til å skrive en slik beretning.

1957) er tidligere nestsjef i Politiets sikkerhetstjeneste og har som statsadvokat jobbet med påtalemyndighetens tilsvar til Arne Treholts siste gjenopptakelsesbegjæring. Treholt-saken Etterforsket om Treholt ble brukt av KGB som «påvirkningsagent» Norsk politi mistenkte at Arne Treholt ble brukt av KGB til direkte å påvirke politiske prosesser i Norge og Nato. Helt siden dommen ble avsagt i 1985, har Arne Treholt ønsket å bli kvitt spionstemplet. Her er Treholt-saken fra 1984 og fram til i dag. Han har gitt ut boka «Teppefall i Treholtsaken ...

Den kom ut etter at Gjenopptakelseskommisjonen hadde avvist Treholts begjæring om å åpne saken igjen. Selv om boken ble solgt i et mindre opplag, ble det påpekt at Vale har økonomiske interesser i saken, skriver Aftenposten.- Stein Vale (født 29.

RELATERTE BØKER