Naturlig medisin

Naturlig medisin En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,69 MB
FILNAVN
Naturlig medisin.pdf
ISBN
4270372337547

BESKRIVELSE

Naturlig medisin handler om det viktigste du har: din kropp og din helse. Utvalget i naturens apotek er stort, og i mylderet av alternativ behandling er det ikke lett å vite hva som faktisk virker.Hvilke matvarer fortjenter egentlig å bli kalt supermat?Hvilke urter og kosttilskudd har medisinsk dokumentert effekt?Hvordan påvirker bakteriefloraen oss?Dette og mye mer kan du lese mer om i denne boka.

Mange som sliter med strekk eller andre skader kan ha godt utbytte av å prøve yoga. Det er nemlig ikke alltid sånn at man trenger å ty til apoteket eller helsekost-butikken for å lindre vonde muskler. Alternativ behandling er en samlebetegnelse på medisinske behandlingsformer som ikke er etablert på et vitenskapelig grunnlag..

For ifølge forskning virker hvitløk blodfortynnende og bidrar til å senke kolesterolnivået i blodet. Dessuten beskytter den mot en rekke bakterie-, sopp- og virusinfeksjoner, og kan virke gunstig i forebyggelsen av kreft.

RELATERTE BØKER