Nada

Nada - Hanna Stoltenberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanna Stoltenberg
DIMENSJON
11,35 MB
FILNAVN
Nada.pdf
ISBN
4476726012947

BESKRIVELSE

Hele livet har Karin flyktet fra alt og alle som vil eie henne. Hun har en jobb hun aldri har drømt om, en datter hun sjelden kontakter og hun omgås stort sett bare menn hun treffer på nettet. Men da datterens ekteskap står i fare for å gå i oppløsning, blir hun tvunget ut i en verden som krever noe av henne. Nada er en roman om introspeksjon og selvbedrag, meditasjonsleirer og personlige shoppere. Det handler om å lengte etter renhet i en kaotisk verden - og om hvor fremmed den historien vi forteller om oss selv, kan virke for andre. Nominert til Tarjei Vesaas' debutantpris. Vinner av Osloprisen 2019.

Nada (arabisk: ندى) er et arabisk kvinnenavn som betyr «raushet» eller «dugg». Nada (serbisk og makedonsk: Нада) er et sør-slavisk kvinnenavn som betyr «håp».Naďa er en tsjekkisk kortform av Naděžda, den tsjekkiske formen av det russiske, bulgarske og makedonske navnet Nadezjda som betyr «håp»..

Tabellen nedenfor gir en detaljert oversikt over ... Nada definition, nothing; zero; none: I have absolutely no motivation—zilch, zip, nada! See more. NADA Norge i dag. Rita Nilsen var i praksis i 1998 på Solvang behandlingsinstitusjon og jobbet med blant annet pårørende.

RELATERTE BØKER