Monsterfisk

Monsterfisk - Cato Bekkevold | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cato Bekkevold
DIMENSJON
4,46 MB
FILNAVN
Monsterfisk.pdf
ISBN
9200497937650

BESKRIVELSE

Drømmen om den store driver sportsfiskere over hele verden ut på eventyr. Ofte med stor skuffelse som eneste resultat. Men av og til er den der - monsterfisken. Kjempen som sprenger vekta og som for en gangs skyld gjør at fiskeren slipper å lyve. Cato Bekkevold har brukt store deler av sitt liv på å jakte etter rekordfisk. Gjennom utallige turer til nære og fjerne farvann har Norges kanskje fremste sportsfisker blitt fortalt legender om havets monstre, og plukket opp råd om hvordan han selv skal lande dem. I denne boka undersøker han mytene og tar med leseren på fisketur verden rundt. Han presenterer artene som frister, metodene han sverger til og gir tips om hvordan du best kan oppfylle drømmen om et monster på kroken. For det finnes fremdeles håp ...

Men av og til er den der - monsterfisken. Kjempen som sprenger vekta og som for en gangs skyld gjør at fiskeren slipper å lyve.

I den sjette sesongen gjør Zeb alt som gjøres kan i jakten på candiru, eller vampyrmalle, han prøver å få en 270-kilos piggrokke til overflaten, ... Ingen modstander, der trænger ind i vandverdenen, kan undgå den farlige monsterfisk! Så snart den har fået øje på sin fjende, starter den forfølgelsesjagten - og den slutter først, når monsterfisken har slået sine kæbekløer omkring sit offer! Den er en hård kriger, der forsvarer sig med sin piggede halefinne - og med sine skarpe tænder kan den endda knuse sten! Vil jakte på monsterfisk. Med jevne mellomrom tjuvfisker folk i Maridalsvannet og drar opp svære canadarøyer.

RELATERTE BØKER