Mesterlære

Mesterlære - Klaus Nielsen, Steinar Kvale | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Klaus Nielsen, Steinar Kvale
DIMENSJON
4,92 MB
FILNAVN
Mesterlære.pdf
ISBN
4061222003074

BESKRIVELSE

Boka tar opp hvilken relevans mesterlære har i dagens pedagogiske sammenhenger. Skandinaviske forfattere belyser ulike former for mesterlære ved eksempler fra vidt forskjellige områder som skredder- og smiefag, musikk, idrett og medisin, salg og forskning. Antropologen Jean Leave og filosofen Hubert Dreyfus belyser læringsformen teoretisk. Mesterlære står for et paradigmeskifte, et endret syn når det gjelder læringsteori. Implisitt handler dette om kritikk av vårt utdanningssystem, dvs all institusjonalisert utdanning. Boka passer spesielt for profesjonsutdanningene og de som arbeider med planlegging og innovasjon i utdanningssystemet.

Det vil si sykepleiere som har handlingskompetanse på et høyt nivå. P.

Din oplæring hos mester erstatter grundforløbet. Der kan godt være kortere skoleperioder, fx i forbindelse med at du skal tage et certifikat, men du skal ikke igennem det almindelige grundforløb på skole. Takk igjen, Ytre Venstre, for «påfyll»! :) MInner meg om betydningen av læring på arbeidsplassen, og i en bevisst form.

RELATERTE BØKER