Lillesøster på legevakten

Lillesøster på legevakten - Kari Grossmann | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Grossmann
DIMENSJON
8,95 MB
FILNAVN
Lillesøster på legevakten.pdf
ISBN
7293283722715

BESKRIVELSE

Når Lillesøster brekker armen Lillesøster har på kort tid blitt en liten venn av alle småbarnsfamilier. Hun kommer ut for akkurat slike hendelser som alle andre 3-4 åringer kan identifisere seg med, hun går i barnehage, hun blir sinna når hun skal gå på ski, hun må til tannlegen og mye mer. Lillesøster er som klippet ut av en småbarnfamilie i dagens Norge, klær, omgivelser, leker .; alt stemmer. Lillesøster koser seg på skøyter med pappa. Hun suser av gårde på isen med en bruskasse å støtte seg på. Men .; når de skal hjem finner Lillesøster ut at hun vil klatre opp og hoppe ned fra de høye brøytekantene, og det er da uhellet er ute. Det å plutselig måtte på legevakten for ett eller annet kan skje de fleste barn. Da er det godt å ha en bok om hva som skjer der, hvordan det ser ut å ta røntgen, hvordan man legger gips og til og med får sprøyte. En nyttig bok for alle småbarn og foreldrene deres.

Det å plutselig måtte på legevakten for ett eller annet kan skje de fleste barn. Lillesøster koser seg på skøyter med pappa. Hun suser av gårde på isen med en bruskasse å støtte seg på.

Dit kan man dra hvis man skal ta røntgen, legge på gips eller få en sprøyte, for eksempel. Mange barn kommer til å dra på legevakten en gang eller flere.

RELATERTE BØKER