Kulturmøter i matematikkundervisningen

Kulturmøter i matematikkundervisningen - Madeleine Löwing, Wiggo Kilborn | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Madeleine Löwing, Wiggo Kilborn
DIMENSJON
5,3 MB
FILNAVN
Kulturmøter i matematikkundervisningen.pdf
ISBN
2587325251921

BESKRIVELSE

Det overordnede formålet med Kulturmøter i matematikkundervisningen er å gi støtte til lærere som underviser elever med innvandrerbakgrunn i matematikk. Feilaktig overføring fra morsmålet kan føre til en overgeneralisering av ord og begreper på andrespråket. Dette gjelder i stor grad terminologi og begreper i faget matematikk. Løsning på problemet er å framheve likheter og forskjeller i de to språkenes (i dette tilfellet «matematikkspråkenes») strukturelle oppbygning for eleven. Det krever at elevens lærere er bevisste på de matematiske begrepenes språklige struktur på de to språkene. Dette beskrives i denne boken.Hvordan tallene er bygd opp, hvordan tid og klokkeslett uttrykkes, hvordan skriftlig regning utføres, og hvordan for eksempel brøk oppfattes, kan variere betydelig fra land til land. I denne boken får man en kortfattet oversikt over hvordan matematikken kan se ut på drøye 40 forskjellige språk og innenfor ulike kulturer.

469,-NÅ 399,-Bedre hverdag for personer med demens, u... Bokomtale: Löwing og Kilborn: Kulturmøter i matematikkundervisningen Arvid Siqveland: Holmboeprisen 2013: Anne-Mari Jensen Anne-Mari Jensen: Elevaktiv undervisning på videregående skole Jan Nordgreen: En vidunderlig ide Ivana Celik: Flotte plakater til videregående skoler! Nasjonalt senter for matematikk i opplæringen Kulturmøter i matematikkundervisningen. Lær meg norsk før skolestart.

0 vare varer. Meny Kulturmøter i nordisk samtidslitteratur,...

RELATERTE BØKER