Jar

Jar - Leonard Ibsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leonard Ibsen
DIMENSJON
8,33 MB
FILNAVN
Jar.pdf
ISBN
5557421055728

BESKRIVELSE

Jeg bor i fars hus. Leonard Ibsen står i familiehuset på Jar og minnes. Den døde faren, kunstnermormoren som brøt med den konforme borgerligheten, den hensynsløse og brutale stefaren, moren som sviktet ham da det gjaldt som mest. Og ikke minst: hans eget svik mot sin egen familie. Hvordan ble denne skjebnen beseglet? Hvor langt tilbake må han gå? Og i hvilken grad kan han stilles ansvarlig for sine valg, når oppvekstens mørke ikke er mulig å riste av seg? Jar er en roman om arvesynd, om kulturkonflikter og misogyni, om raseri og vold. Det er et rystende innblikk i en voldspreget barndom som resulterer i et voldelig voksenliv. Og sannsynligvis en av de mest selvutleverende debutromaner på lang tid.

For at vi og våre pasienter skal unngå smitte har vi gjort tilpasninger og forberedelser for å oppnå den høyeste graden av sikkerhet. Esta página es la fuente para descargar o actualizar el Java Runtime Environment (JRE, Java Runtime) ya existente, también conocido como plugin de Java (plugin), Java Virtual Machine (JVM, VM y Java VM) Jar - Plymouth's Zero Waste Shop, Plymouth. 4,230 likes · 139 talking about this · 31 were here.

Learn more. Jar definition, a broad-mouthed container, usually cylindrical and of glass or earthenware: a cookie jar. See more. Note.

RELATERTE BØKER