Habilitering

Habilitering Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,3 MB
FILNAVN
Habilitering.pdf
ISBN
5907784946910

BESKRIVELSE

Boka gir en innføring i moderne habiliteringsarbeid, og er beregnet på fagfolk som arbeider tverrfaglig, og studenter som utdanner seg til å arbeide med barn, ungdom og voksne med funksjonshemninger. Den vil være nyttig også for funksjonshemmede mennesker og deres familier når de ønsker et grunnlag for å vurdere tiltak som angår dem selv.

Av dette kan habilitering forstås som å sette en person i stand til å føle seg bekvem, tilpasset eller dugelig (Lingås, 2005). Habilitering er planmessig arbeid for at den som er funksjonshemmet på grunn av sykdom, skade eller lyte, skal utvikle funksjonsevnen og/eller mestringsevnen med sikte på størst mulig selvstendighet og livskvalitet på egne premisser. Begrepet brukes mest om tiltak for barn som er født med funksjonshemning.

april gradvis og kontrollert gjenåpne sin virksomhet. Habiliterings- og rehabiliteringstjenesten kan igjen drive mer som vanlig når forskriftsfestede krav om smittevern følges. Habilitering er et tilbud til de som er født med en funksjonsnedsettelse eller sykdom.

RELATERTE BØKER