Gode som gull; 30 år med håndballjentene

Gode som gull; 30 år med håndballjentene - Stian Haraldsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stian Haraldsen
DIMENSJON
8,35 MB
FILNAVN
Gode som gull; 30 år med håndballjentene.pdf
ISBN
4684238649782

BESKRIVELSE

Da Norge gikk til OL-finalen i 2008, avgjorde Gro Hammerseng-Edin i siste sekund. Det var omtrent sånn også norsk håndball ble reddet, helt på tampen, da forbundet i 1985 led av økonomisk kreft. Ett år seinere kom gjennombruddet til landslaget med VM-bronse. Dette er historien om hvordan håndballen gikk fra å være konkurstruet til verdensherredømme. Og ble der. 30 år. 24 medaljer, 11 av dem gull. Vi blir med jentene inn i garderoben, hvor de forteller om det indre livet, og forklarer hvordan dette er mulig. Jubelkveldene, og de stolte øyeblikkene. Tårene og kranglene, som ikke klarte å ødelegge laget. Boken er rikt illustrert, også med private bilder.

- Serbia kjenner vi godt til, der er det mange gode håndballspillere. De pleier å være gode i starten av mesterskap. Håndballjentene skal kvalifisere seg for OL for første gang.

Håndballjentene til OL-kval i Montenegro. Landslagssjef Thorir Hergeirsson har flere spillere tilgjengelig enn på lenge til kampene om plass OL i Tokyo.

RELATERTE BØKER