Bompengeboka

Bompengeboka - Elisabeth Bergskaug | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Bergskaug
DIMENSJON
3,19 MB
FILNAVN
Bompengeboka.pdf
ISBN
3086059040470

BESKRIVELSE

Her får du argumentene du trenger enten du er for eller mot bompenger med denne boka vinner du diskusjonen! I 2013 var bompengeinntektene på åtte milliarder kroner, i 2019 vil de passere 13 milliarder. I dag er bompenger en upopulær finansieringsmetode. To av tre ønsker mer statlig finansiering av norske veier fremfor mer bompenger, viser en undersøkelse. Mange politikere sier at de ikke liker bomstasjoner. Likevel kommer det stadig flere. Hvorfor blir vi ikke kvitt dem? Hva har skjedd siden 1975 da vi hadde én veibomstasjon (i Lier utenfor Drammen) til vi i dag har 83 stasjoner i Oslo-området alene og over 250 på landsbasis? BOMPENGEBOKA gir en bred omtale av den brennhete debatten om bompengesystemet og presenterer en rekke fakta og argumenter for og imot. Her kan du lese om hvordan bompengeprosjekter vedtas, om de såkalte bypakkene og hva det koster å kjøre gjennom bommene. Elisabeth Bergskaug (f. 1993) er journalist i ABC Nyheter med samferdsel som spesialområde. Hun har en bachelor i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus (nå OsloMet).

juli 2019 - 18:01. - Slank offentlig sektor til finsk nivå og spar 628 milliarder i året. Da klarer vi oss uten bompenger Med Bompengeboka får Elisabeth Bergskaug skryt for å bringe fakta inn i bompengedebatten, og Stavanger Aftenblads Sven Egil Omdal beskriver den som "en liten, og imponerende oppdatert, håndbok for den som vil delta i debatten".

I 2013 var bompengeinntektene på åtte milliarder kroner, i 2019 vil de passere 13 milliarder. Pris: 94,-. e-bok, 2019.

RELATERTE BØKER