Ungdom i alvorlig trøbbel

Ungdom i alvorlig trøbbel - Ingeborg Marie Helgeland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingeborg Marie Helgeland
DIMENSJON
6,52 MB
FILNAVN
Ungdom i alvorlig trøbbel.pdf
ISBN
9662876545149

BESKRIVELSE

Boken handler om ungdom med alvorlige atferdsvansker og hvilken hjelp som virker. Boken beskriver en oppfølgingsundersøkelse av 85 ungdommer i alvorlig trøbbel. De er blitt fulgt fra de var 15 til de ble 30 år gamle. Funnene fra undersøkelsen viser at vi har barnevernstiltak som hjelper, også når vanskelighetene er blitt svært omfattende. Men det er ingen lettvinte og kortvarige løsninger eller metoder. Jenter og gutter har ulike måter å komme ut av problemene på, og foreldrene deres har betydning for dem etter at de selv er blitt voksne, til tross for et konfliktfylt og vanskelig forhold mellom dem da de var unge. Dette er en bok for praktikere, studenter ved bachelor utdanningene, politikere og andre som er interessert i ungdom som har det svært vanskelig, og hvordan de kan utvikle seg med den riktige støtten.

runde i NM i fjor. Håkon Østmoe ... Tegnefilm for skolebarn.

På verdensbasis er det rapportert færre enn 10 tilfeller av barn under 10 år, som er døde (per 15.april 2020). Molde er i alvorlig trøbbel etter et knusende nederlag mot Vålerenga søndag. Molde ligger på direkte nedrykksplass.

RELATERTE BØKER