Transport

Transport - Tony Valberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tony Valberg
DIMENSJON
8,5 MB
FILNAVN
Transport.pdf
ISBN
8691552697149

BESKRIVELSE

Transport er navnet på en multimedial sceneproduksjon med levende musikk, drama, film og skyggeteater, og er en kunstnerisk beskrivelse av en reise mellom himmel og helvete. Denne boken kommenterer og problematiserer sceneproduksjonen, og kommer også med selvstendige og utdypende bidrag til prosjektets tema. Forfatteren viser hvorledes litterære kilder har kunnet berike og problematisere skapelsesprosessen fram mot ferdig sceneprodukt. De litterære referansene er i hovedsak Dantes "Den guddommelige komedie" og Rinpoches "Den tibetanske boken om livet og døden". I tillegg drøfter forfatteren ulike teoretiske posisjoner i dagens multimediadebatt med utgangspunkt i skapelsesprosessen. Har litteraturliste.

Gjennom vårt datterselskap Gas Trans Hemne AS, har vi i dag 16 vogntog, som daglig er i transport med blant annet naturgass, biogass, oksygen, argon og nitrogen. Les mer ; Transportmegling/Terminal Rekord Transport har hovedkontor på Klepp og er en del av Landbruk & Maskin og BR Industrier AS.

I oppstarten hadde firmaet en lastebil og en traktorgraver. Firmaet utviklet seg i 1970- og 80-årene fra å være en maskinentreprenør til en ren transportbedrift.

RELATERTE BØKER