Stille stunder på veien hjem

Stille stunder på veien hjem - H.E. Wisløff | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
H.E. Wisløff
DIMENSJON
8,50 MB
FILNAVN
Stille stunder på veien hjem.pdf
ISBN
2655525607772

BESKRIVELSE

Andakter for hver dag i året, skrevet av en av de mest markante forkynnere i Den norske kirke i det 20. århundre. Han sier selv at han i særlig grad har hatt i tankene alle som kjemper og er alene. På den første dagen i året skriver han: "Så får vi også lov i dag å se en ukjent fremtid i møte med løftet om at hans kraft er ny hver morgen. Vi skal ikke møte en dag dette året uten at Guds løfte om kraft står ved makt." Hans Edvard Wisløff (1902-1969) var norsk prest og forfatter. Generalsekretær i Indremisjonen og senere biskop i Sør-Hologaland bispedømme (1959-1969). Wisløff var avholdt som forkynner og kirkeleder. Han satt i Den midlertidige kirkeledelse under den annen verdenskrig.

Sendebrevene i Johannes Åpenbaring, 1954; Det hender så mangt. Noen småtrekk fra selve livet, 1957; red.

Forlag: Luther ; Beskrivelse; Andakter for hver dag i året, skrevet av en av de mest markante forkynnere i Den norske kirke i det 20. århundre. Stille stunder på veien hjem - andaktsbok for hver dag i året Hinta: 23,9 €.

RELATERTE BØKER