Oppgjøret med fortiden

Oppgjøret med fortiden - Jon Elster | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Elster
DIMENSJON
11,97 MB
FILNAVN
Oppgjøret med fortiden.pdf
ISBN
6420657942013

BESKRIVELSE

I denne boka analyserer forfatteren 36 eksempler på det han kaller overgangsoppgjør, det vil si overgangen fra diktatur til demokratisk styre. Han henter eksempler fra antikkens Hellas til kommunismens fall etter 1989, og trekker linjer fram mot våre dager. Vi føres inn i de rettslige dilemmaer, og vi følger de moralske spørsmål som reiser seg mot alternative løsninger. Boka forener historisk fremstilling med filosofisk analyse av de problemer som oppstår når det som var lov i går, ved et skifte av regime blir ulovlig i dag. Har litteraturliste.

juni 9, 2015 juni 9, 2015 ~ Mirlind Shala. Kosovos flagg.

Oslo: Pax Forlag, 2004. Lothe, Jakob og Anette Storeide (red.). Kjøp Oppgjøret med fortiden fra Bokklubber I denne boka analyserer forfatteren 36 eksempler på det han kaller overgangsoppgjør, det vil si overgangen fra diktatur til demokratisk styre.

RELATERTE BØKER