Lensmann fra ni til fem

Lensmann fra ni til fem - Terje Thorsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Thorsen
DIMENSJON
3,42 MB
FILNAVN
Lensmann fra ni til fem.pdf
ISBN
1909577440162

BESKRIVELSE

Lensmann fra ni til fem er Terje Thorsens tredje diktsamling på like mange år. Samlinga har et tydelig univers, med en tilfeldig helt og massevis av tilfeldige skurker. Thorsen skriver ganske åpne og ganske lukkede dikt, som gir leseren følelsen av å være helt på innsida og langt på utsida. Thorsen vet også å vekte en samlings behov for koherens og hits på en fremragende måte. Her er dikt du kommer til å huske - og dikt du ikke vet at du går rundt og husker.

Ni til Fem siden hvor vi dagligt deler striber og satire, som repræsenteres i Berlingske Tidende. Skabt af New Creations. Litauer dømt til fem års fengsel for overfallsvoldtekt.

Podkasten er utviklet av et stort knippe mennesker i Tekna og i samarbeid med Newslab. Fast reporter og bidragsyter i studio er Joakim Nyquist.

RELATERTE BØKER