Hva er det med mor

Hva er det med mor - Vigdis Hjorth | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
10,37 MB
FILNAVN
Hva er det med mor.pdf
ISBN
7083873780864

BESKRIVELSE

Mari, som er i tenårene, får høre: "hva slags mor har du egentlig?" Det er nettopp det hun prøver å finne et svar på. Gjennom dette morsportrettet blir vi konfrontert med spørsmålet om hvilket ansvar vi har for oss selv, og for hverandre. En gang, da jeg var mindre, sa jeg til henne at hun nesten var perfekt, at det bare var en ting. At hun ville vært perfekt hvis det ikke var for det. Det er ikke ditt, sier hun. Driter jeg meg ut, har det ingenting med deg å gjøre. Du behøver ikke like meg. Ikke forsvare meg. Du kan ta avstand fra meg. Du kan si: Mora mi er teit. Jeg forakter henne. Du kan si: Moren min drikker. Til venner, lærere, alle, hvem som helst, det er din rett, meg gjør det ingenting.

Vi møtte noen hun gikk på skole med da hun var liten og de ble stående å snakke. Hun har klippet seg løs fra alt som med en saks, men de merket det ikke. Det å spionere på mor med å filme hva hun gjør er ikke bra! Alle mennesker har rett for å kunne trekke seg tilbake uten å bli overvåket! Tenk deg det motsatte, hvis din mor spionerte på hva du gjorde på soverommet! Dette må du aldri gjøre igjen!! Det at du blir kåt og tent av å se din mor har sex med hunden, kan være vanskelig å ... Mari, som er i tenårene, bor sammen med moren sin og en yngre bror.

Hun har klippet seg løs fra alt som med en saks, men de merket det ikke. Det å spionere på mor med å filme hva hun gjør er ikke bra! Alle mennesker har rett for å kunne trekke seg tilbake uten å bli overvåket! Tenk deg det motsatte, hvis din mor spionerte på hva du gjorde på soverommet! Dette må du aldri gjøre igjen!! Det at du blir kåt og tent av å se din mor har sex med hunden, kan være vanskelig å ... Mari, som er i tenårene, bor sammen med moren sin og en yngre bror. Foreldrene er skilt, men faren har et hus like i nærheten, og Mari bor vekselvis hos begge to.

RELATERTE BØKER