Gudsteneste for Den norske kyrkja

Gudsteneste for Den norske kyrkja Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,2 MB
FILNAVN
Gudsteneste for Den norske kyrkja.pdf
ISBN
4235113706395

BESKRIVELSE

Gudsteneste for Den norske kyrkja fortel om korleis hovudgudstenesta i Den norske kyrkja skal gjennomførast etter gudstenesteordninga 2011, og vil derfor interessere mange. Boka inneheld dei liturgiske ordningane for hovudgudsteneste og dåp og dessutan reglar og rettleiing. Ho gir hjelp til å komme på innsida av gudstenestefornyinga. Boka rommar det omfattande materialet som kyrkjelydane i Den norske kyrkja for tilbod om. Innhaldslistene først i kvart kapittel gir hjelp til å finne det ein spesielt ønskjer å setje seg inn i. Avsnitta om gudstenesteforståing og rettleiing til ordningane er til å slå opp i når ein treng hjelp i samband med innhald og utføring. Boka har det same innhaldet som permen med den same tittelen.

Logg inn. Om oss ... Gudstenestebibliotek for Den norske kyrkja FORSIDE.

... Gudsteneste Nysæter kyrkje Søndag 07.06.20 kl.11:00 Gudsteneste Stord kyrkje Dåpsgudsteneste for næraste familien 11.00 > vis heile kalenderen .

RELATERTE BØKER