Eksperimentboka

Eksperimentboka - Otto Øgrim, Svenn Lilledal Andersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Otto Øgrim, Svenn Lilledal Andersen
DIMENSJON
3,35 MB
FILNAVN
Eksperimentboka.pdf
ISBN
6951361670771

BESKRIVELSE

Året 2005 er Verdens fysikkår. I den forbindelse har Naturfagsenteret samarbeidet med Otto Øgrim og Svenn Lilledal Andersen ved Fysisk institutt, Universitetet i Oslo, om å gi ut denne boka med foslag til mange morsomme og lærerrike fosøk i fysikk. Boka kan brukes som idéhefte av lærere og av foreldre og besteforeldre som ønsker å gjøre forsøk sammen med barn og unge. Forsøkene passer også godt for den lekne og eksperimenterende voksne. FYSIKKENS ÅR 2005. Boka er en del av feiringa. HOBBY. Forsøkene er morsomme, lærerike og fine å vise fram til venner. Det kan lett bli en hobby. ENKLE. Beskrivelsene er enkle. Alle bygger på solid faglig grunnlag. Ungdom klarer forsøkene uten hjelp. Mindre barn må nok ha assistanse. ERFARING. Eksperimentene gir barn og ungdom erfaringer fra omverdenen. Forklaringene er ikke omfattende. Den dypere forståelsen kan komme seinere. De som blir nysgjerrige, kan søke hjelp hos lærere eller for eksempel i leksika. SKOLEBRUK. Forsøkene egner seg i undervisningen i alle skoleslag, fra førskolen til universitetsnivå, men beskrivelsene er tilpasset barn og ungdom.

I den forbindelse har Naturfagsenteret samarbeidet med Otto Øgrim og Svenn Lilledal Andersen ved Fysisk institutt, Universitetet i Oslo, om å gi ut denne boka med foslag til mange morsomme og lærerrike fosøk i fysikk. Kjøp Eksperimentboka fra Bokklubber Fakta! Moro! Action! Heftige eksperimenter du kan gjøre selv, og utrolige historier fra vitenskapen om oppdagelser og tilfeldigheter som forandret verden! Nysgjerrige mennesker har forandret verden gjennom flere tusen år, og nå er det din tur til å lære 44 av de morsomste eksperimentene! "Eksperimentboka" er en fantastisk bok full av gode idéer og tips som vil pirre den eksperimentelle trangen og sette fantasien i sving. Og utvilsomt en morsom og litt annerledes bok, som jeg trygt kan anbefale til alle barn! Boken passer best for barn i alderen 8-12 år, men vil også passe godt for yngre barn sammen med en voksen. Pris: 241,-.

De fleste eksperimentene fra boken er samlet på denne temasiden under ulike kategorier. I den blå tabellen finner du alle fysikkforsøkene sortert etter målgruppe.

RELATERTE BØKER