Det vakreste

Det vakreste - Elizabeth Musser | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth Musser
DIMENSJON
7,54 MB
FILNAVN
Det vakreste.pdf
ISBN
9851866952185

BESKRIVELSE

En varm historie om tro og vennskap fra 1930-tallets USA. Anne "Perri" Singleton har det hun trenger. Foreldrene gir henne et trygt og godt liv, hun går på en eksklusiv pikeskole, og gode venninner er det flust av. Perri har et liv som de fleste vil misunne henne. Inn i dette livet braser Mary Dobbs Dillard, venninnen som Perri slett ikke har bedt om. Pastordatteren Dobbs er både lidenskapelig og svært egenrådig. På mange måter er hun Perris rake motsetning. Bakteppet er den store økonomiske depresjonen. Med ett rammer den også Perris velordnede liv med full kraft. I denne situasjonen vokser det frem et uventet vennskap mellom Perri og Dobbs. Men også dét støter på problemer. Sjalusi, svik og familiehemmeligheter kaster lange skygger over de to ungjentene.

... Det er lett å pakke for mye klær/utstyr når du ikke bærer vekten på ryggen, ... Salten Smolt er nå i gang med bygging av det nye smoltanlegget vegg i vegg med eksisterende fasiliteter hvor bedriften har produsert smolt siden 2001.

er å være nær noen. Når månen lyser klart.

RELATERTE BØKER