Barnehelse

Barnehelse - Betty Kalikstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Betty Kalikstad
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Barnehelse.pdf
ISBN
9057824104172

BESKRIVELSE

Barnehelse er en nyttig håndbok der du får svar på vanlige spørsmål om barnets helse.Boken har en generell temadel der vanlige sykdommer og ulike hverdagsplager gjennomgås. Du får basiskunnskap om alle tilstandene med oversikt over tiltak og hvilke medisiner man skal bruke. Boken er ryddig satt opp, inndelt etter tema slik at det er lett å finne fram. Her får du svar på de vanligste spørsmål foreldre stiller når barnet er sykt, du finner ut hva som plager barnet, du får vite hvilke medisiner som bør brukes og hvordan de brukes og du får råd om du bør oppsøke lege eller ikke. Boken er skrevet av barnelege Betty Kalikstad, ekspert på barn og medisiner. Her får du svar på alle spørsmål om barnehelse og nyttige råd og tips direkte fra barnelegen. Alt du trenger å vite om barnets helse! All nyttig informasjon om ulike plager og sykdommer samlet på ett sted!

Du får ... Kjøp 'Barnehelse, praktiske råd ved sykdom og hverdagsplager' av Betty Kalikstad fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet, E-bok | 9788202599225 I 1990 begynte Costello som foreleser i internasjonal barnehelse ved ICH.

Instituttleder Guri Rørtveit ved Institutt for global helse og samfunnsmedisin ved Universitetet i Bergen tar deg med på en digital omvisning i det nye Alrek-bygget. Barnehelse. I tråd med WHOs definisjon av helse sier Barneombudet at barnehelse ikke bare handler om å sikre barn mot sykdom (1).

RELATERTE BØKER