Aru Shah og dommedagsdansen

Aru Shah og dommedagsdansen - Roshani Chokshi | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roshani Chokshi
DIMENSJON
7,28 MB
FILNAVN
Aru Shah og dommedagsdansen.pdf
ISBN
5192754346671

BESKRIVELSE

Aru må som vanlig tilbringe høstferien hjemme på museet sammen støvete statuer. Når tre klassekamerater dukker opp på overraskelsesbesøk, må hun imponere dem med ... noe. Bare synd at hun i farten fryser tiden og slipper løs en eldgammel demon som har til oppgave å vekke ødeleggelsens gud. Første bok i en ny serie, perfekt for fans av bøkene om Percy Jackson og Amuletten! «Har du noen gang lest en bok og tenkt "wow, skulle ønske jeg hadde skrevet den"? For meg er Aru Shah og dommedagsdansen en sånn bok.» Rick Riordan

pris: 249,- (Innbundet) Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag. Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner! Innbundet ... Aru Shah og dommedagsdansen er første bok i ein heilt ny serie.

Kjøp boken Aru Shah og dommedagsdansen av Roshani Chokshi (ISBN 9788241918360) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris «Aru Shah og dommedagsdansen» er første bok i en ny serie, perfekt for fans av bøken om Percy Jackson og Amuletten! Les mer her:... Bare synd at hun i farten fryser tiden og slipper løs en eldgammel demon som har til oppgave å vekke ødeleggelsens gud.

RELATERTE BØKER