Aru Shah og dommedagsdansen

Aru Shah og dommedagsdansen - Roshani Chokshi | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roshani Chokshi
DIMENSJON
10,56 MB
FILNAVN
Aru Shah og dommedagsdansen.pdf
ISBN
4482232750510

BESKRIVELSE

Aru må som vanlig tilbringe høstferien hjemme på museet sammen støvete statuer. Når tre klassekamerater dukker opp på overraskelsesbesøk, må hun imponere dem med ... noe. Bare synd at hun i farten fryser tiden og slipper løs en eldgammel demon som har til oppgave å vekke ødeleggelsens gud. Første bok i en ny serie, perfekt for fans av bøkene om Percy Jackson og Amuletten! «Har du noen gang lest en bok og tenkt "wow, skulle ønske jeg hadde skrevet den"? For meg er Aru Shah og dommedagsdansen en sånn bok.» Rick Riordan

Temaene i boka er vennskap og familie og den lærer oss om hinduistisk mytologi. Boka har en god blanding av humor, spenning og læring.

Aru Shah og dommedagsdansen Roshani Chokshi ; oversatt av Torleif Sjøgren-Erichsen. Inngår i serie: En pandavaroman (1) I forordet til boken «Aru Shah og Dommedagsdansen» står det: «Aru Shah vil snart få hodet ditt til å eksplodere».

RELATERTE BØKER