Zombie; en gripende fortelling om en mors kamp for rettferdighet

Zombie; en gripende fortelling om en mors kamp for rettferdighet - HariaR | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
HariaR
DIMENSJON
3,88 MB
FILNAVN
Zombie; en gripende fortelling om en mors kamp for rettferdighet.pdf
ISBN
9670075281232

BESKRIVELSE

Du bør lese denne boken, ikke fordi det er den beste og mest leste boken, men fordi det er en ærlig og viktig bok som fremmer åpenhet og forståelse rundt seksuelle overgrep. Boken handler om en mors kamp for rettferdighet etter at datteren ble utsatt for seksuelle overgrep. Den handler om en mors undergang og hennes vei tilbake til livet. Tiden som blir borte... det finnes bare "før" og "etter". Boken er delt inn i to deler; en del med dagbok og refleksjoner og en faglig del hvor man blant annet får et innblikk i hva som skjer fra en person blir anmeldt og til personen dømmes eller frikjennes. Forfatteren skriver under pseudonym.

Et sentralt funn er samspillet mellom to sentrale arenaer for de unge - hjemmeliv og skoleliv. Å være «usynlig» er et sentralt uttrykk for hvordan de unge ... "Ta fortellingene fra barna, og du etterlater dem uten manuskript, engstelig stam­ mende både i handling og tale".

Gjennom personlige og gripende fortellinger åpner romanene opp for et nært innblikk i menneskeskjebner. Kjøp Mor, vi trenger deg fra Cappelendamm En annerledes Baldacci: Myk, varm, hjerteskjærende og gripende. Bedre enn noen gang! En fortelling om tro og håp - nesten som et mirakel… I løpet av et eneste skremmende øyeblikk forandres livet til 12 år gamle Louisa Mae Cardinal for bestandig. Beskrivelsen av hvordan en hel landsby ble tatt til fange, atskilt og mishandlet sitter fremdeles i meg.

RELATERTE BØKER