Vuggestuen som læringsmiljø

Vuggestuen som læringsmiljø - Ole Hansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Hansen
DIMENSJON
11,84 MB
FILNAVN
Vuggestuen som læringsmiljø.pdf
ISBN
1582324884918

BESKRIVELSE

Dette heftet skisserer et barnehagedidaktisk perspektiv som bidrar til å skape et godt læringsmiljø i barnehagenHeftet er en del av serien Dette vet vi om ... Barnehagen som består av praksisnære og praksisrettede hefter som gir kunnskap om aktuelle utfordringer i barnehagen. Formålet med serien er å gjøre forskningsbasert kunnskap om pedagogisk arbeid lettere tilgjengelig for barnehagens ansatte og ledere.Barnet utvikler seg gjennom relasjoner til både omsorgsgivere, venner og omverdenen. Barnehagen som læringsmiljø er dermed først og fremst et miljø der barnet opplever samhørighet innenfor trygge rammer med empatiske omsorgsgivere som evner å planlegge og gjennomføre aktiviteter og samvær tilpasset barnets funksjonsnivå.På den måten lærer og utvikler barnet seg. Dette heftet skisserer et barnehagedidaktisk perspektiv som bidrar til å skape et godt læringsmiljø i barnehagen.

Vuggestuen er med gulvvarme og vinduer i børnehøjde. Vuggestuen som læringsmiljø lever ikke op til hverken titlen eller den foromtale, Ole Henrik Hansens ph.d. afhandling har haft.Bogen savner eksempler fra de observationer, afhandlingen bygger på.

Indretning i vuggestuen: ... at indretning og de fysiske rammer i institutionen understøtter pædagogikken og skaber et miljø, som børnene trives i. Et læringsmiljø har en begyndelse, en midte og en slutning.

RELATERTE BØKER