Stjerner over, mørke under

Stjerner over, mørke under - Ingebjørg Berg Holm | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingebjørg Berg Holm
DIMENSJON
7,11 MB
FILNAVN
Stjerner over, mørke under.pdf
ISBN
2036008952478

BESKRIVELSE

En stemningsfull og språksterk historisk kriminalroman.Hurumlandet på slutten av 1800-tallet. En mann blir funnet på en lysning i skogen - tilsynelatende fredfull, med et mildt uttrykk i ansiktet. Men bakhodet er knust og klærne gjennomtrukket av blod. Det er så vidt lensmann Thomas Tinnvik klarer å holde kvalmen unna. Avhør på den nærmeste gården avslører at den døde er Lars Holte, en mann som reiste til Canada for ti år siden, og ikke er blitt sett siden.Les utdrag fra boka

En mann blir funnet under et bjørketre i skogen - tilsynelatende fredfull, med et mildt uttrykk i ansiktet. Men bakhodet er knust og klærne gjennomtrukket av blod, og det er så vidt lensmann Thomas Tinnvik klarer å holde kvalmen unna.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet, E-bok | 9788251686020 "Stjerner over, mørke under" er hennes første roman. Vi skriver Hurumlandet, sommeren 1875 (1875 var for øvrig det året vi begynner å måle verden i meter, og Norge sluttet seg til myntunionen, ved å gå over til å bruke kroner og øre, i stedet for speciedaler). Stjerner over - Mørke under er så vakker, vemodig og gnistrende godt skrevet at en skulle tro en hadde med en veteran i faget å gjøre.

RELATERTE BØKER