Ropet fra jungelen

Ropet fra jungelen - Sabine Kuegler | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sabine Kuegler
DIMENSJON
8,93 MB
FILNAVN
Ropet fra jungelen.pdf
ISBN
8303916889028

BESKRIVELSE

15 år etter at jungelbarnet Sabine Kuegler forlot jungelen som 17-åring for å gå på en privatskole i Sveits, vender hun tilbake til fayuene, steinalderfolket på knapt tusen mennesker i jungelen i Vest-Papua (Irian Jaya). Men hun må raskt innse at hun må la barnet i seg bli igjen i Europa. Livet i jungelen, slik hun har beskrevet det i boka Jungelbarnet, er fullstendig forandret. Papuanernes uavhengighetskamp mot industrigiganters skånselløse utnyttelse av jungelens ressurser og mot indonesiske myndigheters grove krenkelser av papuanernes rettigheter truer også fayuenes isolerte tilværelse. Som voksen kvinne er det ikke mulig for Sabine Kuegler å lukke øynene for det som skjer i Vest-Papua.

De bøkene som er solgt, er fjernet fra boklista, (men kan være at bøker som er solgt er på bilder her). Jungelboken er en samling dyrefortellinger for barn av Rudyard Kipling, utgitt i to bøker, The Jungle Book (1894) og The Second Jungle Book (1895). Hovedpersonen Mowgli er et menneskebarn som oppdras av dyrene i jungelen, først og fremst av bjørnen Baloo, panteren Bagheera og ulveflokken som adopterer ham.

ÅRGANG NR. 7 / DESEMBER 2012 Slik var appellåret 2012 forfulgt forbønn domstol politi dødsdømt tvangsarbeid fengsel glattcelle takk trusler ...

RELATERTE BØKER