Hemmelig agent

Hemmelig agent - Rune Angell-Jacobsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Angell-Jacobsen
DIMENSJON
12,58 MB
FILNAVN
Hemmelig agent.pdf
ISBN
8498085754862

BESKRIVELSE

Thor savner å fly, men i England merker han at han også savner noe mer. Av alle de kvinnene han treffer, er det ingen som kan måle seg med den ene han fortsatt drømmer om. Åse er i sorg. Tilværelsen blir ikke bedre av at faren ikke vil ha henne i huset. Hun er redd og usikker på om hun har tatt de rette valgene ... Om litt skulle hun møte Bach og skrive under på et papir som i verste fall kunne sende henne i døden.

Greie krav. Det er Etterretningsbataljon, statsjonert i Indre Troms, som søker etter folk.

Den viktigste mannen for norsk motstand mot en fiende som ikke viste nåde. Torstein Raaby var hemmelig agent under annen verdenskrig før han takket ja til å bli med på Kon-Tiki-ferden i 1947. Foto: Forsvaret/Kon-Tiki Museet AKTIV AGENT : Som leder for Norske Reserveoffiserers Forbund gjorde Torgeir Stensrud en bemerkelsesverdig karriere, i tillegg til at han i tre år fungerte som hemmelig agent for daværende ... - Hemmelig forelsket i hemmelig agent.

RELATERTE BØKER