Gutten som sluttet å gråte

Gutten som sluttet å gråte - Ninni Schulman | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ninni Schulman
DIMENSJON
11,22 MB
FILNAVN
Gutten som sluttet å gråte.pdf
ISBN
8527369834233

BESKRIVELSE

En Augustnatt går alarmen i Hagfors: et hus står i brann. Neste dag dør en 43 år kvinne av skadene hun er påført under brannen. Et par dager senere står et hus til i flammer. Politiet i Hagfors står overfor en av sine største utfordringer. Journalist Magdalena Hansson trekkes stadig lengre inn i jakten på en brannstifter, og hennes personlige engasjement skal vise seg å være svært risikabelt.

Neste dag dør en 43 år kvinne av skadene hun er påført under brannen. Et par dager senere står et hus til i flammer.

Så slukket jeg flammene og gjorde det samme om og om igjen, forestilte meg hvordan stuevinduet hennes ble knust og teppet under salongbordet forvandlet seg til et flammehav, hvordan flammene vokste, slikket ... Kjøp 'Gutten som sluttet å gråte' av Ninni Schulman fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet, CD | 9788202413644 Gutten som sluttet å gråte Ninni Schulman (Lydbok CD-bok) Tips en venn 302 kr Antall .

RELATERTE BØKER