Finansielle kriser og resesjoner

Finansielle kriser og resesjoner - Jens Henrik Larsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Henrik Larsen
DIMENSJON
9,84 MB
FILNAVN
Finansielle kriser og resesjoner.pdf
ISBN
6730551619685

BESKRIVELSE

Finanskrisen fra 2007 er den største og mest omfattende økonomiske krisen verden har sett siden den store depresjonen i 1930-årene.Finansielle kriser og resesjoner ser nærmere på hvordan finanskriser kan oppstå, og hvordan de påvirker samfunnene rundt seg. Boken er et must for alle som ønsker et faglig og grundig innblikk i finanskriser gjennom historien. Den er også velegnet for studenter innenfor finans, økonomi, statsvitenskap og historie og for praktikere som arbeider med internasjonale og økonomiske problemstillinger.Boken gjennomgår utviklingen av finanskriser siden 1800-tallet og behandler ulike typer kriser, slik som staters mislighold av utenlandsgjeld og innenlandsgjeld, bankkriser, inflasjonskriser og valutakriser. Den gir også en grundig analyse av noen av de mest alvorlige krisene i nyere historie: den store depresjonen bankkrisen i Norge i 1980- og 1990-årene Japans tapte tiår asiakrisen krisene i Latin-Amerika finanskrisen fra 2007 Bokens siste del, som gir et dypdykk i finanskrisen fra 2007, tar for seg ubalanser i verdensøkonomien, USAs finans- og pengepolitikk, finansnæringens rolle under krisen, boligboble og økonomisk utvikling.

Finansielle kriser og resesjoner ser nærmere på hvordan finanskriser kan oppstå, og hvordan de påvirker samfunnene rundt seg. Kjøp Finansielle kriser og resesjoner fra Cappelendamm Finanskrisen fra 2007 er den største og mest omfattende økonomiske krisen verden har sett siden den store depresjonen i 1930-årene. Finansielle kriser og resesjoner ser nærmere på hvordan finanskriser kan oppstå, og hvordan de påvirker samfunnene rundt seg. I Finansielle kriser og resesjoner gir Jens Henrik Larsen oss et godt, tidsriktig og viktig bidrag til dette betydningsfulle temaet.» Kai Leitemo, gruppeanalytiker og tidligere professor ved Institutt for samfunnsøkonomi, Handelshøyskolen BI «En intellektuell kraftprestasjon. finansielle kriser og resesjoner Forord Da jeg bestemte meg for å kaste meg over utfordringen ved å skrive min andre fagbok, var dette tuftet på én faktor alene: motivasjon. Finansielle kriser og resesjoner ser nærmere på hvordan finanskriser kan oppstå, og hvordan de påvirker samfunnene rundt seg.

Finansielle kriser og resesjoner ser nærmere på hvordan finanskriser kan oppstå, og hvordan de påvirker samfunnene rundt seg. Boken er et must for alle som ønsker et... Finanskrisen fra 2007 er den største og mest omfattende økonomiske krisen verden har sett siden den store depresjonen i 1930-årene.

RELATERTE BØKER