Den akustiske konvolutt

Den akustiske konvolutt - Charlotte Vaillot Knudsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charlotte Vaillot Knudsen
DIMENSJON
12,36 MB
FILNAVN
Den akustiske konvolutt.pdf
ISBN
3859884404634

BESKRIVELSE

Vaillot Knudsen er en leken og original debutant. Språklig oppfinnsomhet og musikalitet preger denne samlingen, som utspiller seg mellom et jeg og et du. Rundt hver av disse er det tegnet en konvolutt, både av fysisk og psykisk art, som svekker kommunikasjonen. Jeget er forgiftet - og det helt inn i følelseslivet. Selv vitenskapens komponenter får her en ny klang.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Den akustiske konvolutt består av dikt som utspiller seg mellom et jeg og et du. Rundt hver av disse er det tegnet en konvolutt, både av fysisk og psykisk art, som svekker kommunikasjonen.

Rundt hver av disse er det tegnet en konvolutt, både av fysisk og psykisk art, som svekker kommunikasjonen. Ukas dikt er et godt eksempel på dette: Charlotte Louise Vaillot Knudsen - Den akustiske konvolutt Vaillot Knudsen er en leken og original debutant.

RELATERTE BØKER