Brødre i blodet

Brødre i blodet - Ingvar Ambjørnsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Ambjørnsen
DIMENSJON
7,8 MB
FILNAVN
Brødre i blodet.pdf
ISBN
7739328195218

BESKRIVELSE

Tredje bok i serien om Elling. En sorgmunter bok om vaklende vennskap, flesk og duppe, hytte-sex og surkålpoesi.Elling er travelt opptatt med å tilnærme seg virkeligheten fra sin nye base, en trygdeleilighet i Kirkeveien. Ved sin side har han Kjell Bjarne, en av hverdagens enkle apostler. Tilværelsen er skremmende, men likevel til å holde ut i små porsjoner. Og når Reidun Nordsletten trer inn på scenen, ferdig besvangret, og med et hjerte av gull, gir livets redde gutter alt de har og litt ekstra.Ingvar Ambjørsen ble tildelt Bokhandlerprisen i 1996 for Brødre i blodet.

Den natta har Kjell Bjarne vært i telefonen. Sex-telefon, og Elling truer med å sladre til Frank hvis han fortsetter.

De to gjør sammen stadig dristigere fremstøt mot virkeligheten. En kvinne setter vennskapet mellom dem på prøve. Brødre i blodet i krig for Norge.

RELATERTE BØKER