Bibelen: Brudeparbibel

Bibelen: Brudeparbibel En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,15 MB
FILNAVN
Bibelen: Brudeparbibel.pdf
ISBN
1218983988154

BESKRIVELSE

En gavebibel til brudepar. Her er sider til å skrive minner fra brylluspsdagen, forslag til bønner og sanger til bruk i familien, samt tekster knyttet til advent og jul. Det Norske Bibelselskaps oversettelse fra 2011. Denne utgaven er innbundet i et vakkert rødt kunstskinn. Størrelse 12x18 cm med to lesebånd. Teksten er trykket i to farger. Bibelen inneholder en fyldig oppslagsdel, 16 siders kartdel i farger og en oversikt over kirkeårets tekster. Leveres i gaveeske.

Her er sider til å skrive minner frå bryllaupsdagen, forslag til bøner og songar til bruk i familien, samt tekster knytta til advent og jul. Det Norske Bibelselskaps omsetjing frå 2011. Kjøp Bibelen fra Norske serier En gavebibel til brudepar.

Leveres i gaveeske. Brudeparbibel - nynorsk har ordforklaringer, oversikt over NT-tekster med GT-sitater, tidstabell, oversikt over kirkeårets tekster og over sentrale tekster i Bibelen.

RELATERTE BØKER