Båt for alle

Båt for alle - Pat Manley, Rupert Holmes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pat Manley, Rupert Holmes
DIMENSJON
11,73 MB
FILNAVN
Båt for alle.pdf
ISBN
9518182532279

BESKRIVELSE

BÅT FOR ALLE er et komplett og brukervennlig oppslagsverk, tettpakket med informasjon og praktiske råd fra erfarne båtfolk om problemer som enhver båteier vil bli nødt til å håndtere. Her finner du alt du trenger å vite om vedlikehold av båten din, både innvendig og utvendig. Hvordan rengjør du drivstofftanken? Hvordan bytter du impeller? Hva bør du tenke på nårdet gjelder vinteropplaget? Hvordan konserverer du motoren for vinteren?BÅT FOR ALLE er det perfekte hjelpemiddel for deg som ønsker å ta godt vare på din egen seil- eller motorbåt.

Båten er romslig og den har spesielt gode ro-egenskaper. Båten er stabil på vannet og den har en funksjonell innredning. Trosby Båt og Motor har kompetanse for alle typer fritidsbåt.

Den har en kapasitet for opptil 35 personer/rullestoler. Den er 58 fot lang, med store uteplasser. Båter for alle.

RELATERTE BØKER