Arr på sjelen

Arr på sjelen - Val McDermid | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Val McDermid
DIMENSJON
11,17 MB
FILNAVN
Arr på sjelen.pdf
ISBN
2476003576144

BESKRIVELSE

Tiden er i ferd med å renne ut for Donna Doyle. Livredd og desperat klamrer hun seg til livet. Hjemme forsøker en fortvilet mor å forklare politiet at Donna ikke er ei slik jente som ville stikke av til London. Men politiet har sett det før, de unge jentene som ikke kan bli voksne fort nok, de gråtende mødrene som ikke kan tro noe vondt om gulljenta si - hun dukker nok opp igjen om noen dager, skal du se.Vi vet hvem som bortfører jentene. Vi vet ikke hva som driver ham, eller hva som skjer med dem, men fra første side vet vi det: Den mest synlige av alle utfører udåden. Han som er i fokus for all oppmerksomhet, han hele England kjenner fra tv-skjermen, fra veldedighetsarbeidet, fra heltegjerningen som gjorde ham til krøpling. Han er en elsket og beundret mann, hevet over mistanke, i den offentlige bevissthet er han god. Men han er en mann med to ansikter og vilje til bare å la det ene komme til syne. For ham dreier livet seg om hevn, og absolutt ingen kan hindre ham i å skaffe seg den hevnen han mener å ha krav på.

Her fortsetter Eivind Tjønneland sin kritikk av masochimen i kulturen, under tittelen «Livet i boblen. Tårene vil etter hvert skylles vekk fra rullesteinene i Nice. Noen vil alltid gå med arr på sjelen fra den franske nasjonaldagen i 2016.

Val McDermid; Henning Kolstad (Oversetter) Serie: Tony Hill & Carol Jordan 2. Tiden er i ferd med å renne ut for Donna Doyle.

RELATERTE BØKER