Andres nød

Andres nød - Val McDermid | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Val McDermid
DIMENSJON
12,89 MB
FILNAVN
Andres nød.pdf
ISBN
7632147682962

BESKRIVELSE

Carol Jordan og Tony Hill jakter på en sinnssyk kvinnemorder. Og de vet hvor de finner ham - i en celle på asylet. Hvem er det som nå dreper prostituerte på nøyaktig samme vis som Derek Tyler gjorde før han ble tatt og sperret inn på livstid? Hvem kjenner til de grusomme detaljene fra den gang? Hvem driver et grusomt spill med etterforskerneCarol Jordan og Tony Hill er tilbake i Bradfield, og begge har behov for å slikke sårene de pådro seg under sitt siste oppdrag sammen, en undercoveroperasjon der alt gikk galt. Så får Carol ansvar for en sak der en prostituert blir funnet myrdet og grusomt mishandlet.

Andres nød Forfatter: Val McDermid Lån som lydbok. Utgitt: Cappelen, 2005 Lengde: 14 t 15 min Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Ove Christian Owe.

Handlekurven er tom! Andres nød (Heftet) av forfatter Val McDermid. Pris kr 157 (spar kr 22).

RELATERTE BØKER