Styreboken

Styreboken - Arild Inge Søland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arild Inge Søland
DIMENSJON
4,2 MB
FILNAVN
Styreboken.pdf
ISBN
6162990612183

BESKRIVELSE

Styreboken gir grunnleggende innføring i temaet styrer og styrers arbeid. Det er en praktisk og operativ bok for deg som er eller skal være med i et styre, enten som styremedlem eller som styreleder. Boken tar for seg fundamentene for styrer og styrers arbeid innenfor ulike selskapsformer. Det betyr at den behandler relevante lover, corporate governance og nasjonale retningslinjer, dessuten etikk. Boken diskuterer også styrets mandat, rolle og oppgaver. De som sitter i et styre, betyr mye for styrets arbeid. Derfor ser boken spesielt på funksjonene til styrelederen og styremedlemmene. Verktøy i styrearbeidet er viet et eget kapittel sammen med en sjekkliste for godt styrearbeid. Avslutningsvis er det et eget kapittel med temaer om styrearbeidet. Boken ser blant annet på styrearbeidet i bestemte faser i en bedrifts utvikling. Arild I. Søland er siviløkonom med utdanning fra BI som godkjent siviløkonom, deretter Master of Business Administration (MBA) fra University of Wisconsin. Han har også gjennomgått to avdelinger juss, kurs ved høyere avdeling ved Norges Handelshøyskole, og flere doktorgradskurs. Forfatteren har praksis fra ulike stillinger i blant annet oljeselskaper, bank, høgskole, industri- og handelsvirksomhet. De siste tolv årene har han drevet eget konsulentselskap (IBU) og ofte arbeidet i nært samspill med andre aktører og konsulenter innen styreseminarer, strategi og utvikling, verdivurdering og bedriftsøkonomisk analyse, planlegging og rådgivning.

Kemax-nytt september 2019. Kemax årsberetninger.

Vedlegg 1: Intervjuguide PWC gir i sin Styreboken 2017 en rekke gode råd og tips til dem som får tilbud om å sitte i et styre.. Selv om du kanskje føler deg smigret av å bli spurt om å sitte i et styre, må du aldri glemme at dette også er et stort ansvar. Styreboken.

RELATERTE BØKER