Læringsstrategier

Læringsstrategier - Eyvind Elstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eyvind Elstad
DIMENSJON
6,62 MB
FILNAVN
Læringsstrategier.pdf
ISBN
5232808919667

BESKRIVELSE

Boken setter søkelyset på lærernes praksis. Den tar opp læringsstrategier i forhold til lesing, skriving og bruk av digitale verktøy, samt læringsstrategier i forhold til sentrale skolefag. Har register.

I Norge er arbeidet med læringsstrategier blant annet forankret i Læringsplakaten. Læringsstrategier er framgangsmåter på hvordan man kan lære noe. Et annet ord for det er studieteknikk.

automatisering av gangetabellene, huske når grunnloven ble innført eller vite definisjonen på et begrep. Slik jobber vi med læringsstrategier på Nesoddtangen skole Progresjonsplan Trinn Organisere kunnskap Tekststrukturelle virkemidler Ulike lesestrategier 1 Fri assosiasjon Tanke-/tegnekart Læresamtalen Overskrift Bilder Bevisstgjøre eleven på: Hva som er hensikten med lesingen Leser han for å: Lære Gjøre Oppleve At ulike typer tekster kan og må leses p ... BISON er navnet på en kjent læringsstrategi som gir deg kjapt en oversikt over en ny tekst. BISON er et akronym og står for de fem hovedelementene: Bilder - Innledning - Sluttdel - Overskrifter - Nøkkelbegreper.

RELATERTE BØKER