Gudinnens fortellinger

Gudinnens fortellinger - Marit Clementz, Ingvild Forbord | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Clementz, Ingvild Forbord
DIMENSJON
11,99 MB
FILNAVN
Gudinnens fortellinger.pdf
ISBN
1231089370988

BESKRIVELSE

Inspirert av den litauiske arkeologen Marija Gimbutas, tar forfatterne utgangspunkt i religionshistorisk teori og forsøker å finne spor etter "Den store gudinnen" i symbolikken vi finner i myter og eventyr. Boken inneholder tolkninger av kjente og ukjente myter og eventyr i et kvinneperspektiv. Har litteraturliste.

Vi velger ut de beste krimbøkene og sender de hjem til deg — portofritt over kr 299,-! Unike medlemstilbud! Du får alltid maksimal rabatt (12,5%) på nye bøker. Studiespørsmål til Min bok med fortellinger fra Bibelen; LAST NED SOM. INNHOLD.

Den har ligget lenge i bokhandelen og venta på meg. Og da jeg for to minutter siden så på Harald Eia sitt program om vold, ble boka vist på TV-skjermen under et intervju han hadde med forfatterne Marit Clemetnz og Ingvild Forbord. Aktuelt GUDINNENS FORTELLINGER.

RELATERTE BØKER