Forenet med Kristi vilje

Forenet med Kristi vilje - Stein Solberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Solberg
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Forenet med Kristi vilje.pdf
ISBN
2007839376674

BESKRIVELSE

Stein Solberg har gjennom en årrekke arbeidet med temaet Guds vilje både de gode og kjære sider vi møter i Kristus, og det som oppleves skjult og vanskelig. «Forenet med Kristi vilje» handler om begge deler. Forfatterens uttalte mål er å lede leseren til en hvile i at Guds vilje er til stede i alt - at den alltid er god, midt i alt vondt og vanskelig, at Hans vilje skjer i dette nå. Gjennom Guds Ord, egne og andres erfaringer ønsker Solberg å vise hvor rikt og trygt det er å bli overtatt av Herren og Hans vilje.

august 662) var en kristen munk, teolog og forfatter.I sine yngre dager var han en offentlig tjenestemann som gjorde tjeneste for den bysantinske keiseren Herakleios, men han ga opp livet i politikken og gikk i kloster.. Maximus flyttet til Karthago, studerte flere ... Vil verden blive forenet? I DE senere år har millioner af mennesker i Østeuropa og andre steder lidt under konsekvenserne af splittende krige.

Lige siden slutningen af det 18. århundrede har en række førende tænkere med stor selvfølgelighed antaget, at viljen havde sæde i bevidsthedens fornemste organ, også kendt som fornuften.

RELATERTE BØKER