Den sure virkeligheten

Den sure virkeligheten - Mah-Rukh Ali | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mah-Rukh Ali
DIMENSJON
5,95 MB
FILNAVN
Den sure virkeligheten.pdf
ISBN
6706753745457

BESKRIVELSE

På søken etter identitet som tenåring, som muslim og jente. Forfatteren er en muslimsk Oslo-jente med pakistanske foreldre. Hun er født i 1981og har deltatt i offentlig debatt i aviser og tidsskrifter sin unge alder til tross. Den sure virkeligheten er en åpen og personlig bok om egne opplevelser og erfaringer. Det er en bok om søken etter identitet som tenåring, som muslim og som jente. Hun skriver om sin reaksjon på omverden og omverdens reaksjon på henne. Hun skriver om Norge og om folk i Norge. Den sure virkeligheten er en bok som bør vekke ettertanke. Det er også en bok som bør bygge nye broer og knytte nye bånd på samme måte som romanen Pakkis gjorde da den utkom for ti år siden.

Grensene anses som naturlige. Mange syns at identitet er noe som har med avstamning å gjøre.

Temaet i denne boken er at bare gjensidig respekt.. Kjøp Den sure virkeligheten fra Bokklubber På søken etter identitet som tenåring, som muslim og jente. Forfatteren er en muslimsk Oslo-jente med pakistanske foreldre.

RELATERTE BØKER