Corona før korona

Corona før korona - Aslak Gurholt | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aslak Gurholt
DIMENSJON
5,47 MB
FILNAVN
Corona før korona.pdf
ISBN
8225744305062

BESKRIVELSE

«Corona» er latin og betyr «krans» eller «krone». Dette er utgangspunktet for en assosiasjonsrekke som kretser rundt forskjellige variasjoner av corona, om det nå er en skrifttype, en by i California, en sitronbrus, en sjokoladeprodusent fra Egypt, en spansk fotballspiller, en meksikansk massemorder eller John F. Kennedys favorittsigar. Eller et tidligere overvåkningsprogram, drevet av CIA. I denne boka henger alt sammen med alt, om enn ikke på åpenbart vis. Corona før korona er en artist book som fokuserer på andre corona enn covid-19.

Den vanligste smittemåten er at du puster inn dråper med smitte som svever i lufta eller at du får virus på hendene og får det i deg hvis du tar deg i ansiktet. For informasjon om koronavirus For befolkningen. Du finner informasjon og konkrete råd om koronaviruset på disse sidene og helsenorge.no .

februar 2020. Smitteverntiltakene preger det norske samfunnet. VG gir deg de siste tallene og oversikt over coronavirusets utvikling.

RELATERTE BØKER