Til meg selv

Til meg selv - Marcus Aurelius | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marcus Aurelius
DIMENSJON
9,5 MB
FILNAVN
Til meg selv.pdf
ISBN
2768345117174

BESKRIVELSE

Marcus Aurelius Til meg selv stammer fra slutten av det 2. århundre e.Kr. Aurelius' tekst er dypt personlig, knyttet til hans eget liv og erfaringer og sikkert ikke skrevet med tanke på offentliggjørelse. Auerelius sluttet seg til den stoiske lære og taler til seg selv for å styrke og lutre sitt indre liv. Boka er oversatt fra gresk og innledet av Rebekka Hammering Bang.Nr. 51 i Cappelens upopulære skrifter.

Han skrev brev til seg selv om hvordan han skulle forberede seg på livets prøvelser. Norges eneste NFL-proff: - Jeg har store forventninger til meg selv denne sesongen. Kåre Vedvik har ikke funnet seg til rette i NFL siden Baltimore Ravens signerte ham i 2018.

Du er blitt nummen. av bildene fra krigen og fra ... SVAR: Hei! Takk for at du skriver til oss i Ung.

RELATERTE BØKER