Til den som vil lese

Til den som vil lese - Vigdis Maria Tjørhom | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Maria Tjørhom
DIMENSJON
5,85 MB
FILNAVN
Til den som vil lese.pdf
ISBN
5953353908486

BESKRIVELSE

Vigdis Maria Tjørhom er født i Sirdal i 1953, men har i mange år budd i Stavanger. Ho er Cand. Mag., sosionom, psykiatrisk sjukepleier og coach. På fritida er ho ein ivrig korsongar. I årevis har ho skreve tekster og dikt, og den første diktsamlinga kom i 2014. Ønsket er at folk vil lesa, gjenkjenna og reflektera, og forfattaren vil gjerne seia mest mogelig med få ord. Denne boka er hennar fjerde diktsamling.

Dette har alltid virket sant for meg. Da jeg først begynte å lese skjønnlitteratur, leste jeg utelukkende mannlige forfattere.

Som redaktør ser hun etter den gode historien, skrevet på en fengende måte og som griper leseren fra første side. Innslag av humor er også fint. Hjelp til deg som vil lese i Bibelen.

RELATERTE BØKER