Slagene på Re

Slagene på Re - Kjersti Jacobsen, Bjørn Bandlien | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Jacobsen, Bjørn Bandlien
DIMENSJON
9,17 MB
FILNAVN
Slagene på Re.pdf
ISBN
5525980888186

BESKRIVELSE

Boka "Slagene på Re" tar for seg alt det spennende som har skjedd i prosjektet "Slagene på Re", fra den spede begynnelsen i 2007 til gjennombruddet i oktober 2010, da 1163- slaget ble lokalisert på Linnestad. Vi får innblikk i både forarbeidet, feltarbeidet og forskningen rundt pilspissene. De historiske kapitlene setter begge slagene på Re inn i et blodig og intrigefullt bakteppet under borgerkrigstidens Norge. Dette er en populærvitenskaplig, og rikt illustrert bok for både historieinteresserte og folk flest.

Vi får innblikk i både forarbeidet, feltarbeidet og forskningen rundt pilspissene. Slagene på Re. 454 liker dette.

pris: kr 250,-Medlem: kr 150,-Et pionerprosjekt ved å være det første i Norge som forsøker å lokalisere et slag fra middelalderen på vitenskaplig grunnlag. Boka "Slagene på Re" tar for seg alt det spennende som har skjedd i prosjektet "Slagene på Re", fra den spede begynnelsen i 2007 til gjennombruddet i oktober 2010, da 1163- slaget ble lokalisert på Linnestad. Vi får innblikk i både forarbeidet, feltarbeidet og forskningen rundt pilspissene. Slagene på Re-der folk er.

RELATERTE BØKER