Musikkglede i barnehagen

Musikkglede i barnehagen - Finn Evensen, Unni Sørenbye Andersen, Ragnhild Øvergaard Sæheim | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Evensen, Unni Sørenbye Andersen, Ragnhild Øvergaard Sæheim
DIMENSJON
12,87 MB
FILNAVN
Musikkglede i barnehagen.pdf
ISBN
6719634531826

BESKRIVELSE

Hvordan synger du med barn? Hva må du tenke på når du skal synge? Hvilke sanger passer for hvilke aldersgrupper? Hvordan lærer du bort en ny sang? Hvordan velger du musikk som oppmuntrer til dans? Her får du som arbeider i barnehagen nyttige og praktiske tips til hvordan du kan gi barna kunnskap om og erfaring med virkemidler, teknikk og form, slik at de skal kunne uttrykke seg estetisk i musikk, sang og dans. Du får oversikt over de vanligste rytmeinstrumentene, og forslag til hvordan du kan bruke dem i lek. Boka tar også for seg hvordan du kan lage samlingsstunder med fokus på musikk og dans, og den sier noe om hvilken produksjonskompetanse det er viktig å ha for å ivareta barnehagens rolle som kulturarena.

Utdanning er her: SiT-barnehagen på Moholt. 29.

oktober 2013 · Musikkgleden spres allerede i barnehagen av musikere som tar med hobbyen sin på jobb. Hver uke er det korøvelse for SiT Moholt barnehages toåringer, en av Trondheims studentbarnehager.

RELATERTE BØKER