Mesteren

Mesteren - Arne Danielsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Danielsen
DIMENSJON
11,85 MB
FILNAVN
Mesteren.pdf
ISBN
8283339289072

BESKRIVELSE

Magnus Carlsen er bare 23 år, likevel står han for den viktigste sportsprestasjonen av noen nordmann i det 21. århundre. Som den yngste i historien gikk han til topps på verdensrankingen i sjakk fra 1. januar 2010. Boken beskriver hans vei til sjakktoppen. Dette er ikke en bok med partier og diagrammer, men en bok som tar oss med på Magnus Carlsens historiske karriere og gir leseren en forståelse av den nesten ufattelige prestasjonen han gjør.

På MatteMestern kan du øve på alle former for matematikk. Vi utfører elektriker tjenester i Oslo, Akershus og Buskerud med døgnvakt! Vi er rimelige, kommer raskt og utfører arbeid av høy kvalitet. Ta kontakt. Med fokus på kvalitet Det forplikter å skulle produsere de beste produktene til markedet.

Simon is the king of the Danish art scene - eccentric, successful, wealthy, with a beautiful wife and a young mistress. Life is beautiful, until the day his unknown son Casper turns up and attracts all the attention.

RELATERTE BØKER