Fridas fargesirkus

Fridas fargesirkus - Frida Pontén | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frida Pontén
DIMENSJON
10,25 MB
FILNAVN
Fridas fargesirkus.pdf
ISBN
6633143297981

BESKRIVELSE

Velkommen inn i Fridas fantastiske verden - full av ull, garn og farger! Dette er årets frodigste bok, nesten som et lite univers i seg selv. Frida tegner og fargelegger, strikker og hekler. Det hun lager, skal ikke være perfekt, men frodig må det være! Bless the mess, sier Frida. Men hun slurver ikke med beskrivelser og oppskrifter. Her er alt på plass, med gode forklaringer og herlige bilder og tegninger av alt som lages. Boken er full av ulike prosjekter i strikking og hekling, og du kan også lære deg hvordan du kanmultifarge ditt eget garn. Her er fargerike pledd og puter, lekne ponchoer og et stort antall småplagg, og dessuten en del du kan lage til familiens minste. De fortjener jo også å ta del i denne vidunderlige og fargerike verdenen! Gjett om de vil trives!

Frida tegner.. Fridas fargesirkus en strikkebok, garnbok, ullbok, ... Toril Blomquist (Oversetter) Velkommen inn i Fridas fantastiske verden - full av ull, garn og farger! Dette er årets frodigste bok, nesten som et lite univers i seg selv.

Ordene hans fester seg i hjertet og i hodet. 64 1. LYS GRÅ STRIPE: 1.

RELATERTE BØKER