Felt

Felt - Vilde Fastvold | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vilde Fastvold
DIMENSJON
5,87 MB
FILNAVN
Felt.pdf
ISBN
2470595023604

BESKRIVELSE

Antropologiens uoffisielle maksime: Don't fuck the natives! Martinique er tilsynelatende et tropisk paradis, men antropologistudenten Fam drar ikke dit for å snylte på varme, sprit og brune kropper. Hun skal forske. Dette er jobb. Gradvis innser hun at øya befinner seg midt i en økologisk katastrofe. Plantevernmidler har forurenset jordsmonnet, og Fam møter en mann som lar henne forstå hva det innebærer å leve på en forgiftet øy. Men hvor intim kan man være med en person som man også vil forske på? Felt er en fortelling om kolonialistiske maktstrukturer, eksotisering og privilegier, og om konflikten mellom det å ville være noe stort og å være et stort menneske.

Åpne tabellen ved å dobbeltklikke den i navigasjonsruten. Rull vannrett til kolonnen lengst til høyre i tabellen, og klikk kolonneoverskriften Klikk for å legge til.

Learn more. Felt handpicks an assortment of seasonal gifts for you to send along with your personalized card. New for Father's Day this year we've added Candy Club and stickers for dad! There are 12 different designs to choose from, so you'll be sure to find the one that sticks.

RELATERTE BØKER