Det nødvendige samspillet

Det nødvendige samspillet - Gerd Abrahamsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Abrahamsen
DIMENSJON
11,83 MB
FILNAVN
Det nødvendige samspillet.pdf
ISBN
2762475867446

BESKRIVELSE

Forfatteren mener at de psykologiske aspektene ved omsorg burde få en større plass i det offentlige barneomsorgstilbudet enn i dag. Boka gir innføring i objektrelasjonsteori og presenterer Donald Winnicotts teorier om tidlig barn-foreldre-samspill. Med litteraturliste og stikkordregister.

Loading ... Den kommunale Dagpleje i Vordingborg Kommune - Det gode samspil mellem barn og forælder - Duration: 4:38. Det nødvendige samspillet Det nødvendige samspillet .

Det er nødvendig å påvirke befolkningen direkte til å gå mer i hverdagen. Folk må stimuleres til å gå og bruke tid utendørs, slik at de bidrar til et aktivt byliv og levende nærmiljø og trygghet. Vår pris 419,-(portofritt).

RELATERTE BØKER